Sähköinen opiskelijakortti

Käytämme Kiteen Ev. Kansanopistossa digitaalista opiskelijakorttia, joka toimii Slice.fi -sovelluksella. Slice.fi on samalla opiskelijaetupalvelu, jonka kautta olet oikeutettu tuhansiin etuihin halki Suomen. Saat käyttöösi sekä paikalliset että valtakunnalliset opiskelijaedut, joita voit selata ja lunastaa kätevästi omalla opiskelijakorttisovelluksellasi.

Tunnistat jäsenyritykset helposti sinisestä Slice.fi:n jäsenyrityksen tarrasta.

Matkahuollon ja VR:n opiskelija-alennukset kuuluvat palveluun!

Slice_puhelin

Ohjeistus käyttöön

  1. Jos olet antanut luvan henkilötietojen lähettämiseen, opettaja syottää tiedot Primus-opiskelijahallintajärjestelmään. Tämän jälkeen sinun pitää odottaa. Jos sinulla oli aikaisemmin Kiteen Kansanopiston myöntämä sähköinen opiskelijakortti, ilmoita asiasta opettajalle!
    Saat siirtyä kohtaan 2 vasta sen jälkeen, kun opettaja antaa sinulle luvan.
  2. Siirry osoitteeseen slice.fi/upload/keko ja lataa valokuvasi valokuvanlisäyslomakkeen avulla
  3. Saat sähköpostiisi kertakäyttöiset Slice-aktivointikoodit.
  4. Lataa Slice.fi -sovellus omasta sovelluskaupastasi, kirjaudu sähköpostiin saamillasi tunnuksilla, ja anna sovellukselle tarvittavat tiedot.
  5. Korttisi on valmis käytettäväksi. Korttia ei tarvitse erikseen uusia, vaan se on käytössä niin kauan kuin olet opiskelijana Kiteen Ev. Kansanopistolla.

Tunnuksen pystyy resetoimaan osoitteesta www.slice.fi/resetoi. Syötä sähköpostiosoite, niin saat hetken kuluttua uudet kirjautumisohjeet sähköpostiisi.

Tietojen siirtymiseen liittyvissä tai muissa kysymyksissä, ota yhteys opiston toimistoon.

Sovelluksen teknisissä ongelmatilanteissa, ota yhteys info@slice.fi

Lisätietoja Slicen paikallisista eduista: www.sliceitasuomi.fi