<- Paluu: Pitkät linjat 
Monikulttuurisuus ja kansalaisuus, monimuoto-opiskelu 19.8.2019 - 22.5.2020


Sinulle, joka
  • Haluat laajentaa maailmankuvaasi tutustumalla uusiin maihin ja kansoihin ja haluat saada haasteellisia oppimiskokemuksia vieraista kulttuureista
  • Haluat ymmärtää toisenlaista todellisuutta
  • Koet monikulttuurisuuden rikkautena ja olet kiinnostunut kansalaisuuden merkityksestä laajasti
Sisältö

Monikulttuurisuus ja kansalaisuus -linjalla opiskelemme kansalaisuuden merkitystä suomalaisesta, globaalista sekä eettisestä näkökulmasta. Tutustumme kotimaahan, muihin pohjoismaihin, Euroopan maihin sekä Afrikkaan, kohdemaiden kulttuuriin, ihmisiin ja arkitodellisuuteen. Pyrimme rajojen ylittävän yhteystyön edistämiseen ja ihmisten hyvinvoinnin lisäämiseen. Opimme vierailemalla muuta myös ottamalla vastaan vieraita eri maita. Osallistumme yhdessä erilaisiin kieli- ja kulttuuritapahtumiin omalla paikkakunnallamme, muualla Suomessa ja ulkomailla.

Matkat ilmoitetaan netissä hyvissä ajoin ennen matkaa. Vuosittain matkoja on tehty eri puolille Viroa, Pietariin/Sortavalaan, Bulgariaan, Sambiaan ja kotimaan eri kohteisiin.

Kustannukset

 Viikonloppukurssit 40€/viikonloppu, sisältää majoituksen, opetuksen, lounaan ja päiväkahvin. Matkojen hinnat ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja:

Kysy lisätietoja opiston toimistosta 0400 956 090 .

Yhteystiedot löytyvät INFO -sivulta.
 

Bulgarian maisemia
 
Bulgarialaisia kansantanssijoita

Vanhasta Valamosta

Sortavalan lastenkodin seinämaalaus