Luontaishoitajakoulutus

Luontaishoitajakoulutus on terapeuttikoulutusten pohjakoulutus, jossa perehdytään laaja-alaisesti ihmisen terveydellisiin ongelmiin. Koulutuksessa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin täydentäviin hoitomuotoihin, joilla voidaan tukea terveyttä ja pyrkiä ennaltaehkäisemään sairauksia. Sisältöinä mm. ravintoterapiaa, vyöhyketerapiaa, fytoterapiaa, aromaterapiaa, kukkaterapiaa ja shiatsua.

Koulutus sopii kaikille terveyden ylläpitämisestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille, yli 20-vuotiaille. Jos sinulla ei ole terveydenhuoltoalan pohjakoulutusta, suoritat lisäksi läähetieteen perusteet (väh. 14 op) avoimessa yliopistossa, lähimmässä terveydenhuolto-oppilaitoksessa tai muussa vastaavassa. Luontaishoitajakoulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna ja koostuu lähiopiskelusta (yksi kurssiviikonloppu/kk), etäopiskelusta kurssijaksojen välillä sekä hoitoharjoittelusta omalla ajalla.

Kustannukset

145€/kurssi (koko koulutus 2900€) + 3 henkilökohtaista ohjaustilaisuutta, á 55€. Ruokailut ja majoitus edulliseen opiskelijahintaan.

Lisätietoja

Mervi Holopainen, puh. 040 351 9393